پالایش و پخش / شناسه خبر: 4609 / تاریخ انتشار : 1397/10/4 07:44
|

هدف پالایش و پخش از طرح مجدد کارت سوخت چیست؟

به اذعان کارشناسان، عدم اطلاع رسانی مطلوب، سردرگم کردن مردم برای اینکه این همه شتاب در ثبت نام کارت سوخت برای چیست و اطلاعیه‌های هر از چندگاهی این شرکت تماما حکایت از آن دارد که...

نفتی ها /به اذعان کارشناسان، عدم اطلاع رسانی مطلوب، سردرگم کردن مردم برای اینکه این همه شتاب در ثبت نام کارت سوخت برای چیست و اطلاعیه‌های هر از چندگاهی این شرکت تماما حکایت از آن دارد که مسئولین نفت و در مرکز آن پالایش و پخش خودشان هم به درستی نمی‌دانند قرار است آینده کارت هوشمند سوخت چه شود.

تاکید به ثبت نام برای کارت المثنی در حالی عنوان می‌شود که به اذعان مسئولین پست، تمام کارت‌های سوخت خودروها پس از مراجعه به درب منازل افراد در صورت عدم حضور به مدت سه ماه در باجه های معطله نگهداری می‌شود. اطلاع دقیق تر این است که این کارت ها پس از سه ماه نگهداری در پست مجددا به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی) عودت داده می‌شوند.

بنابراین مشکل اصلی در این فرایند اقدامی است که پالایش و پخش پس از دریافت کارت‌های عودت داده شده انجام می‌دهد. مسئولین این شرکت در این رابطه هرگز توضیحی نداده اند ولی گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که این کارت‌ها پس از رسیدن به شرکت ملی پخش باطل و در اصطلاح فنی سوزانده می‌شوند. نکته قابل تامل این است که تعداد بسیار زیادی از کارت‌های سوخت خودروهای تازه شماره شده جزو کارت‌های عودت داده شده هستند. در حالی که بانک اطلاعات سامانه ناجا و پست از نظر در اختیار داشتن اطلاعات دقیق صاحبان خودروها و کارت‌های صادره کامل و روزآمد بوده می‌توانستند آنها را برای این روز و فراخوانی که در نظر داشته اند فعال نگهداشته یا از طریق پست آنها را مجددا به آدرس های موجود ارسال نمایند. اینکه بیش از دو میلیون کارت سوخت عودتی سوزانده و از رده خارج شوند مصداق کامل عدم رعایت صرفه و صلاح کار و صرفه جوئی و بی‌برنامگی مسئولین نفت است.

ولی اگر هدف از فراخوان های صورت گرفته فقط یک آمارگیری باشد و بحث سهمیه بندی یا افزایش قیمت در میان نباشد که وزارت نفت می‌توانست بسیار پخته تر عمل کند. اینجاست که اذهان عمومی بیشتر سوی این مسئله می‌چرخد که وزارت نفت هنوز هم صداقت لازم در بیان آنچه در رابطه با بنزین قرار است انجام شود را نداشته یا خودش هم از آن بطور دقیق اطلاع ندارد. اگر هدف افزایش قیمت سوخت است که کار چندان سختی در پیش نخواهد بود. همانطور که قبلا شایع شده بود مبلغی مثلا پنج هزار تومان برای هر لیتر را در فضای رسانه اعلام می‌کنند سپس دو هزار تومان را رسما تثبیت خواهد کرد. دراین بین به اذعان کارشناسان مردم هم از ترس مرگ به این تب راضی خواهند شد.همانند روشی که در خصوص نرخ دلار اجرائی شد. دلار سه هزار و پانصد تومانی تا مرز بیست هزار تومان رسید و الان که حول و حوش ده هزار تومان مانده مدعی هستند نرخ دلار را کاهش داده اند.

آنوقت می‌توانند برای این موفقیت هم مانند موفقیت در آخرین اجلاس اوپک، برای وزیر نفت و سایر دست اندرکاران پروژه افزایش بدون حاشیه قیمت بنزین هم جشن تقدیر گرفته از آن در قالب یک موفقیت ملی یاد کنند.

منبع:اختصاصی

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/4609

کلیدواژه

کارت سوخت

هدف از صدور کارت سوخت چیست؟

کارت سوخت مهاجر

حذف کارت سوخت شخصی

کنار گذاشتن کارت سوخت به مصلحت ملی

تا کی میتونیم کارت سوخت دریافت کنیم

کارت سوخت جایگاه‌دار

چرا باید از کارت سوخت استفاده کنیم

تکلیف کارت سوخت بعد از خرید و فروش خودرو

فرآیند ثبت‌نام کارت سوخت المثنی ب

ثبت‌نام‌کنندگان کارت سوخت المثنی

دریافت کارت سوخت مجدد

کارت سوخت و سهمیه‌بندی بنزین

حذف کارت سوخت و سهمیه‌بندی بنزین

ثبت نام درخواست کارت سوخت المثنی

ضرب الاجل ثبت نام درخواست کارت سوخت المثنی

ثبت نام دریافت کارت سوخت المثنی

دریافت کارت سوخت المثنی

ارسال نظرات

captcha
آخبرین اخبار